Upravljanje portfeljem

Usluga upravljanja portfeljem nudi se klijentima na temelju posebno sklopljenog ugovora između klijenta i pružatelja usluge. Prema prethodno snimljenom investicijskom profilu klijenta, njegovim ciljevima, vremenu ulaganja i dodatnim preferencijama, klijentu se predlaže strategija ulaganja, a što se konačno uređuje i ugovorom. Cilj je ostvarenje dobiti primjerene odabranoj strategiji ulaganja odnosno preuzetom riziku.

U skladu s navedenim, modeli portfelja kreću se u rasponu od umjereno do povišeno rizičnih. Portfelji su strukturirani od financijskih instrumenata s globalnog tržišta ili hrvatskih izdavatelja, a temelje se na načelu diverzifikacije ulaganja i ograničavanja mogućeg gubitka.

Izvještavanje klijenta o razvoju portfelja obavlja se u pisanom obliku.

Najkraći rok trajanja ulaganja nije utvrđen, ali sugerira se višegodišnje razdoblje. Najmanji iznos ulaganja ovisi o vrsti odabranog portfelja i strategije ulaganja. Gornja granica trajanja upravljanja portfeljem, kao i gornja granica iznosa novca koji se stavlja na upravljanje nisu ograničeni.

Cijena usluge upravljanja portfeljem dostupna je na zahtjev klijenta.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2017 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Design by W3Layouts

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.