Upravljanje portfeljem

Usluga upravljanja portfeljem nudi se klijentima na temelju posebno sklopljenog ugovora između klijenta i pružatelja usluge. Prema prethodno snimljenom investicijskom profilu klijenta, njegovim ciljevima, vremenu ulaganja i dodatnim preferencijama, klijentu se predlaže strategija ulaganja, a što se konačno uređuje i ugovorom. Cilj je ostvarenje dobiti primjerene odabranoj strategiji ulaganja odnosno preuzetom riziku.

U skladu s navedenim, modeli portfelja kreću se u rasponu od umjereno do povišeno rizičnih. Portfelji su strukturirani od financijskih instrumenata s globalnog tržišta ili hrvatskih izdavatelja, a temelje se na načelu diverzifikacije ulaganja i ograničavanja mogućeg gubitka.

Izvještavanje klijenta o razvoju portfelja obavlja se u pisanom obliku.

Najkraći rok trajanja ulaganja nije utvrđen, ali sugerira se višegodišnje razdoblje. Najmanji iznos ulaganja ovisi o vrsti odabranog portfelja i strategije ulaganja. Gornja granica trajanja upravljanja portfeljem, kao i gornja granica iznosa novca koji se stavlja na upravljanje nisu ograničeni.

Cijena usluge upravljanja portfeljem dostupna je na zahtjev klijenta.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2020 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.