Općenito o uslugama RAST-a

RAST d.o.o. svojim klijentima osigurava mogućnost ugovaranja i korištenja brokerskih i portfeljnih usluga na globalnom i hrvatskom tržištu kapitala (neposredno ili putem interneta u realnom vremenu) kao i korištenje drugih investicijskih usluga.

Klijent je u mogućnosti kupovati i prodavati vrijednosnice na svim važnijim tržištima u svijetu te na Zagrebačkoj burzi d.d., upravljati svojim portfeljem financijskih instrumenata koristeći raspoložive online usluge i alate, te koristiti mogućnost upravljanja portfeljem od strane provjerenih profesionalaca. RAST nudi i usluge financijskog savjetovanja klijenata, kao i usluge savjetovanja pri stjecanju udjela u trgovačkim društvima te drugim korporativnim poslovima.

Zahvaljujući korištenju interneta i automatizaciji svih procesa brokerske usluge izvršavaju se u realnom vremenu. Za korisnike koji ne koriste internet ili iz drugih razloga nisu u mogućnosti pristupiti internetu osigurana je komunikacija sa brokerom odnosno investicijskim savjetnikom na klasičan način.

Za korištenje brokerskih usluga korisnik mora obaviti prethodnu registraciju putem forme za prijavu novih korisnika (zakonska obveza svih pružatelja brokerskih i s njima povezanih usluga). Registracija elektronskim putem obavlja se na internet stranicama RAST-a. Po uspješno obavljenoj registraciji i slanju ugovorne dokumentacije u RAST, klijentu se otvara portfelj kojem pristupa korištenjem dostavljenih korisničkih podataka (korisničko ime i zaporka).

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2021 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

OBAVIJESTDana 17. ožujka 2021. godine društvo Rast d.o.o. je pripojeno društvu Vobco d.o.o. i od tog dana prestaje djelovati kao poslovni subjekt.Obavještavamo posjetitelje web stranica Rast-a da će im do daljnjeg biti dostupni podaci o trgovanju na Zagrebačkoj burzi, tržištu novca te grafovi vrijednosnica, indeksa i valuta s mogućnošću tehničke analize. U tijeku je prijenos tih pregleda na web stranice Vobco-a, pa će se gašenjem web stranica Rast-a istima moći pristupiti na web stranicama Vobco-a (www.vobco.hr).Zahvaljujemo se korisnicama usluga Rast-a na suradnji u proteklih 28 godina.

Zatvori