Financijsko savjetovanje

Usluga financijskog savjetovanja podrazumijeva savjetovanje klijenta na njegov zahtjev o mogućnostima ulaganja i novostima sa financijskih tržišta vezanih uz financijske proizvode i usluge, respektirajući želje, navike i financijske prilike klijenta, a sve s ciljem realizacije njegovih kratkoročnih i dugoročnih ciljeva.

Na tržištu postoji čitav niz financijskih proizvoda i usluga koje svojom brojnošću i raznolikošću prosječnom korisniku izgledaju nerazumljivo i kompleksno, ali to nije razlog da ih se ignorira ili da se ne iskoristi njihov potencijal.

Uslugu financijskog savjetovanja RAST d.o.o. pruža klijentu temeljem financijskog profila klijenta kojim se utvrđuje njegovo znanje i iskustvo, njegove financijske mogućnosti, odnos prema riziku, investicijski ciljevi i vremenski horizont ulaganja.

image

RAST d.o.o savjetuje klijenta u dobroj vjeri i s pažnjom dobrog gospodarstvenika, vodeći u svakom trenutku računa o klijentovim interesima i visini rizika kojem se klijent može izložiti. Savjeti se daju temeljem dostupnih i aktualnih podataka te rezultata analiza pojedinih financijskih usluga i proizvoda.

Financijsko savjetovanje realizira se kroz neposredan kontakt sa klijentom.

Savjet RAST-a dat klijentu ne predstavlja nagovor za kupnju odnosno prodaju, već klijent sam donosi odluku o kupnji pojedinog financijskog proizvoda/usluge te sam snosi i posljedice istih.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2020 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.