ZSE Gledalica

ZSE Gledalica je preglednik podataka o trgovanju na Zagrebačkoj burzi i CE Enter multilateralnoj trgovinskoj platformi kojom Zagrebačka burza upravlja. Klijent putem ZSE Gledalice može pratiti vrijednosnice na nekoj od već definiranih lista (CROBEX, Dionice, Obveznice, Trgovane, Moj portfelj ...) ili može samostalno uređivati svoje liste. Sadržaji lista mogu se u svakom trenutku mijenjati brisanjem postojećih i dodavanjem novih vrijednosnica. Isto tako mogu se brisati postojeće liste i formirati nove.

Dijelovi ZSE Gledalice s podacima s tržišta (pregled ponuda za kupnju / prodaju, dnevne promjene tečaja u apsolutnom i relativnom iznosu, protrgovana količina...) pojavljuju se automatski kao informacija klijentu kod popunjavanja naloga za kupnju / prodaju odabrane vrijednosnice.

Klikom miša na oznaku (ticker) odabrane vrijednosnice na listi, otvara se pregled 20-tak najpovoljnijih naloga za kupnju i prodaju odabrane vrijednosnice, te pregled realiziranih transakcija. Osim toga, klikom miša na željenu kupovnu/prodajnu cijenu na listi otvara se nalog za kupnju odnosno prodaju te vrijednosnice. Prije zadavanja naloga potrebno je upisati točnu količinu za dionicu koja se kupuje/prodaje te po potrebi ažurirati odabranu cijenu i trajnost naloga.

Podaci na ZSE Gledalici iskazuju se u realnom vremenu. Zagrebačka burza d.d., kao vlasnik trgovinskih podataka, može u svako vrijeme, bez prethodne najave, izmijeniti podatke dostupne putem usluge.

Korištenje ZSE Gledalice je BESPLATNO za sve registrirane korisnike usluge FIMA eTrade.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2021 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

OBAVIJESTDana 17. ožujka 2021. godine društvo Rast d.o.o. je pripojeno društvu Vobco d.o.o. i od tog dana prestaje djelovati kao poslovni subjekt.Obavještavamo posjetitelje web stranica Rast-a da će im do daljnjeg biti dostupni podaci o trgovanju na Zagrebačkoj burzi, tržištu novca te grafovi vrijednosnica, indeksa i valuta s mogućnošću tehničke analize. U tijeku je prijenos tih pregleda na web stranice Vobco-a, pa će se gašenjem web stranica Rast-a istima moći pristupiti na web stranicama Vobco-a (www.vobco.hr).Zahvaljujemo se korisnicama usluga Rast-a na suradnji u proteklih 28 godina.

Zatvori