Brokerske usluge

Brokerske usluge ugovorene posredstvom Rasta omogućavaju investitorima realizaciju naloga za kupnju i prodaju financijskih instrumenata u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. U segmentu dionica, investitorima su na raspolaganju sve dionice kojima se trguje na Zagrebačkoj burzi te CE Enter multilateralnoj trgovinskoj platformi kojom ona upravlja. Klijentima su dostupna i brojna inozemna tržišta te financijski instrumenti kojima se tamo trguje.

Pregled podataka s tržišta obavlja se korištenjem ZSE Gledalice. Klijentu je za informiranje, odlučivanje, trgovanje i evidencije portfelja na raspolaganju paket usluga uz pomoć kojeg može pratiti svoj portfelj sastavljen od domaćih i stranih vrijednosnica te istima trgovati u realnom vremenu putem interneta. Tu je na raspolaganju i sustav za tehničku analizu dionica domaćih i stranih izdavatelja te glavnih burzovnih indeksa razvijen od strane društva Rast d.o.o.

Osobe koje ne koriste internet, a žele koristiti brokerske usluge RAST-a, čine to u komunikaciji s brokerom na klasičan način.

Zadavanje naloga

Klijent zadaje naloge za kupnju i prodaju iz svojeg portfelja. Izlaganje naloga na sve dostupne burze je automatizirano i odvija se u realnom vremenu.

Kontinuirano ažuriranje stanja portfelja

Odmah po kupnji / prodaji financijskog instrumenta sve promjene uzrokovane tom transakcijom (stanje gotovine, vrijednosnica, status naloga ...) vidljive su klijentu u njegovom portfelju. Na istom mjestu je odmah moguć pregled i ispis izvještaja o obavljenoj transakciji i njezin obračun. Prijavom u svoj portfelj klijent uvijek raspolaže ažuriranim podacima stanja portfelja.

Raspoloživost brokerskih usluga

Online portfelj je na raspolaganju klijentima kontinuirano 24h na dan / 365 dana u godini. Radno vrijeme tvrtke RAST je od ponedjeljka do petka (8:00 do 16:30 sati). Za sve informacije klijenti se mogu obratiti telefonom ili putem elektronske pošte.

Sigurnost podataka i komunikacije

Podaci o nalogu i transakcijama u dvosmjernoj komunikaciji klijent – broker – klijent putem interneta su kriptirani i time zaštićeni.

Reguliranje odnosa klijent - broker

Odnosi klijenta i brokera regulirani su brokerskim ugovorom te popratnom dokumentacijom dostupnom ovdje. Cijene usluga određene su Cjenikom.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2021 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

OBAVIJESTDana 17. ožujka 2021. godine društvo Rast d.o.o. je pripojeno društvu Vobco d.o.o. i od tog dana prestaje djelovati kao poslovni subjekt.Obavještavamo posjetitelje web stranica Rast-a da će im do daljnjeg biti dostupni podaci o trgovanju na Zagrebačkoj burzi, tržištu novca te grafovi vrijednosnica, indeksa i valuta s mogućnošću tehničke analize. U tijeku je prijenos tih pregleda na web stranice Vobco-a, pa će se gašenjem web stranica Rast-a istima moći pristupiti na web stranicama Vobco-a (www.vobco.hr).Zahvaljujemo se korisnicama usluga Rast-a na suradnji u proteklih 28 godina.

Zatvori