Brokerske usluge

Brokerske usluge ugovorene posredstvom Rasta omogućavaju investitorima realizaciju naloga za kupnju i prodaju financijskih instrumenata u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. U segmentu dionica, investitorima su na raspolaganju sve dionice kojima se trguje na Zagrebačkoj burzi te CE Enter multilateralnoj trgovinskoj platformi kojom ona upravlja. Klijentima su dostupna i brojna inozemna tržišta te financijski instrumenti kojima se tamo trguje.

Pregled podataka s tržišta obavlja se korištenjem ZSE Gledalice. Klijentu je za informiranje, odlučivanje, trgovanje i evidencije portfelja na raspolaganju paket usluga uz pomoć kojeg može pratiti svoj portfelj sastavljen od domaćih i stranih vrijednosnica te istima trgovati u realnom vremenu putem interneta. Tu je na raspolaganju i sustav za tehničku analizu dionica domaćih i stranih izdavatelja te glavnih burzovnih indeksa razvijen od strane društva Rast d.o.o.

Osobe koje ne koriste internet, a žele koristiti brokerske usluge RAST-a, čine to u komunikaciji s brokerom na klasičan način.

Zadavanje naloga

Klijent zadaje naloge za kupnju i prodaju iz svojeg portfelja. Izlaganje naloga na sve dostupne burze je automatizirano i odvija se u realnom vremenu.

Kontinuirano ažuriranje stanja portfelja

Odmah po kupnji / prodaji financijskog instrumenta sve promjene uzrokovane tom transakcijom (stanje gotovine, vrijednosnica, status naloga ...) vidljive su klijentu u njegovom portfelju. Na istom mjestu je odmah moguć pregled i ispis izvještaja o obavljenoj transakciji i njezin obračun. Prijavom u svoj portfelj klijent uvijek raspolaže ažuriranim podacima stanja portfelja.

Raspoloživost brokerskih usluga

Online portfelj je na raspolaganju klijentima kontinuirano 24h na dan / 365 dana u godini. Radno vrijeme tvrtke RAST je od ponedjeljka do petka (8:00 do 16:30 sati). Za sve informacije klijenti se mogu obratiti telefonom ili putem elektronske pošte.

Sigurnost podataka i komunikacije

Podaci o nalogu i transakcijama u dvosmjernoj komunikaciji klijent – broker – klijent putem interneta su kriptirani i time zaštićeni.

Reguliranje odnosa klijent - broker

Odnosi klijenta i brokera regulirani su brokerskim ugovorom te popratnom dokumentacijom dostupnom ovdje. Cijene usluga određene su Cjenikom.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2019 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.