Uvjeti korištenja

KORIŠTENJEM SADRŽAJA WEB STRANICA WWW.RAST.HR, POTVRĐUJETE SUGLASNOST S UVJETIMA KORIŠTENJA. AKO SE NA BILO KOJI NAČIN NE SLAŽETE S UVJETIMA KORIŠTENJA RAST D.O.O. NIJE VOLJAN PRUŽITI VAM PRISTUP SADRŽAJU STRANICA WWW.RAST.HR I TREBATE ODMAH PREKINUTI S NJIHOVIM KORIŠTENJEM.

Ovi Uvjeti uređuju način korištenja sadržaja web stranica www.rast.hr i obvezujući su za svaku osobu koja pristupa navedenim web stranicama (u daljnjem tekstu: Posjetitelj). Ovi Uvjeti se primjenjuju na Rast d.o.o. i Posjetitelje u skladu sa Zakonom o obveznim odnosima i isti su suglasni s primjenom ovih Uvjeta u slučaju bilo kakvih sporova koji bi mogli nastati između Posjetitelja i Rast d.o.o. glede korištenja predmetnih web stranica.

Materijali sadržani na web stranicama (u daljnjem tekstu "Sadržaj") su sve informacije dostupne bilo u tekstualnom, brojčanom, tabelarnom, slikovnom ili drugom multimedijskom obliku. Registrirani žigovi, znakovi, logotipovi te ostala prava, zaštićena su propisima o industrijskom i intelektualnom vlasništvu.

Rast d.o.o. u dobroj namjeri pruža posjetitelju uvid u sadržaj stranica www.rast.hr. Posjetitelj web stranica smije koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu upotrebu.

Posjetitelj web stranica ne smije:

  • kopirati sadržaj stranica radi stvaranja baze podataka u elektroničkom ili bilo kojem drugom obliku te javno koristiti i distribuirati prema trećim osobama
  • preuzimati dizajn, slike, pozadinu i ostala softverska i dizajnerska rješenja web stranica
  • prenositi, odašiljati, prikazivati, emitirati, publicirati, reproducirati, prodavati, iznajmljivati, kopirati ili pohranjivati bilo koji dio Sadržaja web stranica bilo tiskanjem ili putem sustava za elektroničku pohranu podataka, ili na bilo koji drugi način prenositi te podatke trećim osobama bez pisane suglasnosti potpisane i ovjerene od ovlaštene osobe Rast d.o.o.

POSJETITELJ OSOBNO ODGOVARA ZA POSTUPKE KOJE PODUZIMA TEMELJEM SADRŽAJA OVIH WEB STRANICA TE NEĆE U SLUČAJU BILO KAKVIH FINANCIJSKIH ILI MATERIJALNIH OSOBNIH GUBITAKA TERETITI RAST D.O.O.

PRILIKOM PODUZIMANJA AKCIJA TEMELJENIH NA SADRŽAJU WEB STRANICA RAST D.O.O. PREPORUČUJE PRETHODNI KONTAKT S BROKEROM.

Rast d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, pravodobnost i cjelovitost objavljenih podataka i točnost veza na druge web stranice obzirom na mogućnost ljudske pogreške.

Podaci o trgovanju vrijednosnim papirima vlasništvo su burze. Obradu podataka o trgovanju izvršio je Rast d.o.o.

Rast d.o.o. zadržava pravo izmjene, brisanja ili dopune bilo kojeg dijela sadržaja web stranica bez prethodne najave.

Rast d.o.o. zadržava pravo izmjene, brisanja ili dopune bilo kojeg dijela ovih Uvjeta korištenja sadržaja web stranica bez prethodne najave.

U slučaju sporova glede korištenja predmetnih web stranica nadležan je sud u Varaždinu.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2021 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

OBAVIJEST



Dana 17. ožujka 2021. godine društvo Rast d.o.o. je pripojeno društvu Vobco d.o.o. i od tog dana prestaje djelovati kao poslovni subjekt.



Obavještavamo posjetitelje web stranica Rast-a da će im do daljnjeg biti dostupni podaci o trgovanju na Zagrebačkoj burzi, tržištu novca te grafovi vrijednosnica, indeksa i valuta s mogućnošću tehničke analize. U tijeku je prijenos tih pregleda na web stranice Vobco-a, pa će se gašenjem web stranica Rast-a istima moći pristupiti na web stranicama Vobco-a (www.vobco.hr).



Zahvaljujemo se korisnicama usluga Rast-a na suradnji u proteklih 28 godina.





Zatvori