Prodaja dionica

Brokerska usluga ugovorena posredstvom Rasta omogućuje elektronsku prodaju dionica - vrijednosnica neposredno iz vlastitog portfelja koji im se otvara nakon popunjavanja pristupnice i dostave uredne ugovorne dokumentacije.

Prodaja domaćih i inozemnih dionica - vrijednosnica

Nalog za prodaju domaćih i inozemnih dionica - vrijednosnica zadaje se korištenjem usluge FIMA eTrade. Riječ je o besplatnom skupu usluga koje se pružaju klijentima s ciljem omogućavanja trgovanja vrijednosnicama u realnom vremenu, te koji ujedno služi i kao logistička podrška kod upravljanja njihovim portfeljima.

Nalog za prodaju vrijednosnice klijent može zadati na tri moguća načina:

  • Klikom na "Otvaranje naloga" u izborniku "Trgovanje".
  • Iz osobno kreirane ili neke druge liste vrijednosnica u ZSE Gledalici (izbornik "Tržište"). Ako lista ne sadrži traženu vrijednosnicu, klijent ju može jednostavno uvrstiti na željenu listu.
  • Klikom na polje "Vrijednosnice" (polje desno gore), unosom prvih slova oznake vrijednosnice (tickera), izborom vrijednosnice i klikom na "Prodaj".

Klijenti koji žele zadati nalog za prodaju vrijednosnica izvan elektronskog sustava RAST-a, mogu se javiti brokeru (tel. +385 42 658 910, +385 42 658 911).

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2017 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Design by W3Layouts

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.