Prodaja dionica

Brokerska usluga ugovorena posredstvom Rasta omogućuje elektronsku prodaju dionica - vrijednosnica neposredno iz vlastitog portfelja koji im se otvara nakon popunjavanja pristupnice i dostave uredne ugovorne dokumentacije.

Prodaja domaćih i inozemnih dionica - vrijednosnica

Nalog za prodaju domaćih i inozemnih dionica - vrijednosnica zadaje se korištenjem usluge FIMA eTrade. Riječ je o besplatnom skupu usluga koje se pružaju klijentima s ciljem omogućavanja trgovanja vrijednosnicama u realnom vremenu, te koji ujedno služi i kao logistička podrška kod upravljanja njihovim portfeljima.

Nalog za prodaju vrijednosnice klijent može zadati na tri moguća načina:

  • Klikom na "Otvaranje naloga" u izborniku "Trgovanje".
  • Iz osobno kreirane ili neke druge liste vrijednosnica u ZSE Gledalici (izbornik "Tržište"). Ako lista ne sadrži traženu vrijednosnicu, klijent ju može jednostavno uvrstiti na željenu listu.
  • Klikom na polje "Vrijednosnice" (polje desno gore), unosom prvih slova oznake vrijednosnice (tickera), izborom vrijednosnice i klikom na "Prodaj".

Klijenti koji žele zadati nalog za prodaju vrijednosnica izvan elektronskog sustava RAST-a, mogu se javiti brokeru (tel. +385 42 658 910, +385 42 658 911).

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2020 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.