Kupnja dionica

Brokerska usluga ugovorena posredstvom Rasta osigurava klijentima mogućnost elektronske kupnje vrijednosnica neposredno iz vlastitog portfelja koji im se otvara nakon popunjavanja pristupnice i dostave uredne ugovorne dokumentacije.

Kupnja domaćih i inozemnih dionica - vrijednosnica

Nalog za kupnju domaćih i inozemnih dionica - vrijednosnica zadaje se korištenjem usluge FIMA eTrade. Riječ je o besplatnom skupu usluga koje se pružaju klijentima s ciljem omogućavanja trgovanja vrijednosnicama u realnom vremenu, te koji ujedno služi i kao logistička podrška kod upravljanja njihovim portfeljima.

Nalog za kupnju vrijednosnice klijent može zadati na tri moguća načina:

  • Klikom na "Otvaranje naloga" u izborniku "Trgovanje".
  • Iz osobno kreirane ili neke druge liste vrijednosnica u ZSE Gledalici (izbornik "Tržište"). Ako lista ne sadrži traženu vrijednosnicu, klijent ju može jednostavno uvrstiti na željenu listu.
  • Klikom na polje "Vrijednosnice" (polje desno gore), unosom prvih slova oznake vrijednosnice (tickera), izborom vrijednosnice i klikom na "Kupi".

Klijenti koji žele zadati nalog za kupnju vrijednosnica izvan elektronskog sustava RAST-a, mogu se javiti brokeru (tel. +385 42 658 910, +385 42 658 911).

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2021 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

OBAVIJESTDana 17. ožujka 2021. godine društvo Rast d.o.o. je pripojeno društvu Vobco d.o.o. i od tog dana prestaje djelovati kao poslovni subjekt.Obavještavamo posjetitelje web stranica Rast-a da će im do daljnjeg biti dostupni podaci o trgovanju na Zagrebačkoj burzi, tržištu novca te grafovi vrijednosnica, indeksa i valuta s mogućnošću tehničke analize. U tijeku je prijenos tih pregleda na web stranice Vobco-a, pa će se gašenjem web stranica Rast-a istima moći pristupiti na web stranicama Vobco-a (www.vobco.hr).Zahvaljujemo se korisnicama usluga Rast-a na suradnji u proteklih 28 godina.

Zatvori