Globalno trgovanje

Klijentima se ugovaranjem brokerske usluge posredstvom Rasta osigurava mogućnost kupnje i prodaje dionica (korporativnih i ETF-ova) na inozemnim burzama. Prednosti njihove kupnje ogledaju se u visokoj likvidnosti, velikom izboru (tisuće vrijednosnica), niskim transakcijskim troškovima, raznovrsnim tehnikama trgovanja (long, short, više vrsta naloga), velikim mogućnostima strukturiranja i diverzifikacije portfelja, bogatstvu informacija i alata za odlučivanje, jednostavnosti trgovanja, visokoj pravnoj sigurnosti i dr.

image

Naloge za kupnju / prodaju klijenti šalju putem interneta iz svog portfelja. Transakcije se obavljaju trenutno.

Klijenti koji ne koriste internet, a žele zadati nalog za kupnju/prodaju vrijednosnica, čine to u komunikaciji s brokerom na klasičan način.

Rast d.o.o. može osigurati klijentima ugovaranje usluge upravljanja portfeljem vrijednosnica inozemnih izdavatelja (i/ili domaćih izdavatelja – multivalutni portrfelj) klijentima koji se sami ne odlučuju ili nemaju vremena trgovati.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2017 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Design by W3Layouts

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.