Globalno trgovanje

Klijentima se ugovaranjem brokerske usluge posredstvom Rasta osigurava mogućnost kupnje i prodaje dionica (korporativnih i ETF-ova) na inozemnim burzama. Prednosti njihove kupnje ogledaju se u visokoj likvidnosti, velikom izboru (tisuće vrijednosnica), niskim transakcijskim troškovima, raznovrsnim tehnikama trgovanja (long, short, više vrsta naloga), velikim mogućnostima strukturiranja i diverzifikacije portfelja, bogatstvu informacija i alata za odlučivanje, jednostavnosti trgovanja, visokoj pravnoj sigurnosti i dr.

image

Naloge za kupnju / prodaju klijenti šalju putem interneta iz svog portfelja. Transakcije se obavljaju trenutno.

Klijenti koji ne koriste internet, a žele zadati nalog za kupnju/prodaju vrijednosnica, čine to u komunikaciji s brokerom na klasičan način.

Rast d.o.o. može osigurati klijentima ugovaranje usluge upravljanja portfeljem vrijednosnica inozemnih izdavatelja (i/ili domaćih izdavatelja – multivalutni portrfelj) klijentima koji se sami ne odlučuju ili nemaju vremena trgovati.

O nama

Rast d.o.o. je društvo registrirano za poslovno i financijsko savjetovanje te licencirani vezani zastupnik investicijskog društva FIMA Vrijednosnice d.o.o.

Zagrebačka 61, 42000 Varaždin

+385 42 658 910

+385 42 658 911

+385 42 658 901

rast@rast.hr

Postanite naš klijent

Zatražite pristupnicu i u samo nekoliko koraka otvorite vlastiti portfelj za trgovanje.

Zatražite pristupnicu

© 2020 Rast d.o.o. All Rights Reserved. Sva prava pridržana.

Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.