Novi Ugovor o pružanju brokerskih usluga od 18.07.2016. godine

Upravljanje portfeljem

Uslugu upravljanja portfeljem RAST d.o.o. obavlja u ime i za račun klijenta na temelju sklopljenog ugovora. Prema prethodno snimljenom investicijskom profilu klijenta, te njegovim ciljevima, vremenu ulaganja i dodatnim preferencijama, RAST predlaže klijentu strategiju ulaganja, a što se konačno uređuje ugovorom. Cilj je obje ugovorne strane ostvarenje dobiti primjerene odabranoj strategiji ulaganja odnosno preuzetom riziku.

U skladu s navedenim, modeli portfelja kreću se u rasponu od konzervativnih do rizičnih. Portfelji su strukturirani financijskim instrumentima s globalnog tržišta (u koje su uključeni instrumenti i hrvatskih izdavatelja), a temelje se na načelu diverzifikacije ulaganja i ograničavanja mogućeg gubitka.

Izvještavanje klijenta o razvoju portfelja obavlja se periodički u pisanom obliku i kontinuirano elektronskim putem u portfelju klijenta kojem pristupa korištenjem svog korisničkog imena i zaporke.

Najkraći rok trajanja ulaganja je 12 mjeseci, a najmanji iznos ulaganja je 50.000,00 kn odnosno odgovarajuća protuvrijednost u drugoj valuti. Gornja granica trajanja upravljanja portfeljem, kao i gornja granica iznosa novca koji se stavlja na upravljanje, nisu ograničeni.

Cijena usluge upravljanja portfeljem određena je Cjenikom.

RAST d.o.o.
investicijsko društvo
Zagrebačka 61
42000 Varaždin

Tel: (042) 658 910
Tel: (042) 658 911
Fax: (042) 658 901
E-mail:


Uvjeti korištenja
Opći uvjeti pružanja usluga društva Rast d.o.o.
Uputa za uplatu sredstava

Rast d.o.o. je investicijsko društvo organizirano prema propisima Republike Hrvatske.
Moj portfelj™ je registrirani i zaštićeni žig u vlasništvu društva RAST d.o.o. Copyright 2000 - 2017 Rast d.o.o. All rights reserved. Sva prava pridržana.
Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.