Novi Ugovor o pružanju brokerskih usluga od 18.07.2016. godine

Investicijski poslovi

RAST d.o.o. pruža usluge u poslovima s financijskim instrumentima fizičkim i pravnim osobama, na području savjetovanja o strukturi kapitala trgovačkih društava, te s tim u vezi korištenja mogućnosti koje izdavatelju pruža tržište kapitala. Usluge obuhvaćaju savjetovanje o poslovnim strategijama trgovačkih društava i tome srodnim pitanjima.

Kod spajanja i stjecanja udjela u društvima, te s tim povezanih ili sličnih investicijskih poslova, RAST pruža klijentima usluge savjetovanja i usluge u provedbi tih transakcija - transakcije na uređenom tržištu ili izvan njega, transakcije putem dražbi, provođenje poslova preuzimanja sukladno zakonu, istiskivanja manjinskih dioničara, stjecanja vlastitih dionica, kod povećanja ili smanjena (temeljnog) kapitala trgovačkih društava i druge slične poslove.

Za potrebe i na zahtjev klijenata RAST provodi investicijska istraživanja i financijske analize, što uključuje vrednovanje izdavatelja i financijskih instrumenata koje je emitirao, te daje preporuke koje se odnose na transakcije financijskim instrumentima.

Cijena navedenih usluga određuje se za svaki konkretan posao, a nakon uvida u njegov opseg i druga obilježja.

RAST d.o.o.
investicijsko društvo
Zagrebačka 61
42000 Varaždin

Tel: (042) 658 910
Tel: (042) 658 911
Fax: (042) 658 901
E-mail:


Uvjeti korištenja
Opći uvjeti pružanja usluga društva Rast d.o.o.
Uputa za uplatu sredstava

Rast d.o.o. je investicijsko društvo organizirano prema propisima Republike Hrvatske.
Moj portfelj™ je registrirani i zaštićeni žig u vlasništvu društva RAST d.o.o. Copyright 2000 - 2017 Rast d.o.o. All rights reserved. Sva prava pridržana.
Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.