Novi Ugovor o pružanju brokerskih usluga od 18.07.2016. godine

Općenito o uslugama RAST-a

RAST d.o.o. je investicijsko društvo koje korisnicima svojih usluga pruža brokerske i portfeljne usluge na globalnom i hrvatskom tržištu vrijednosnica u elektronskoj komunikaciji putem interneta, te druge investicijske usluge.

Klijent, korištenjem usluga RAST-a, može kupovati i prodavati vrijednosnice na svim važnijim tržištima u svijetu i Zagrebačkoj burzi, upravljati svojim portfeljem financijskih instrumenata koristeći napredne usluge RAST-a, koristiti mogućnost da mu portfeljem upravljaju stručnjaci RAST-a, usluge investicijskog savjetovanja, te koristiti usluge kod investicijskog istraživanja, financijskih analiza i preporuka u poslovima s financijskim instrumentima, stjecanju udjela u društvima i drugim investicijskim poslovima.

Zahvaljujući korištenju interneta i automatizaciji procesa, brokerske usluge izvršavaju se trenutno. Za korisnike koji ne koriste internet, ili iz drugih razloga nisu u mogućnosti pristupiti internetu, klijent komunicira s brokerom odnosno investicijskim savjetnikom na klasičan način.

Za korištenje usluga RAST-a korisnik mora obaviti registraciju (zakonska obveza svih pružatelja brokerskih i s njima povezanih usluga). Registracija elektronskim putem obavlja se na internet stranicama RAST-a. Po uspješno obavljenoj registraciji klijentu se automatski otvara portfelj kojem pristupa odabranim korisničkim imenom i zaporkom. U sklopu portfelja korisniku je na raspolaganju besplatan paket usluga Moj portfelj™.

RAST d.o.o.
investicijsko društvo
Zagrebačka 61
42000 Varaždin

Tel: (042) 658 910
Tel: (042) 658 911
Fax: (042) 658 901
E-mail:


Uvjeti korištenja
Opći uvjeti pružanja usluga društva Rast d.o.o.
Uputa za uplatu sredstava

Rast d.o.o. je investicijsko društvo organizirano prema propisima Republike Hrvatske.
Moj portfelj™ je registrirani i zaštićeni žig u vlasništvu društva RAST d.o.o. Copyright 2000 - 2017 Rast d.o.o. All rights reserved. Sva prava pridržana.
Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.