Novi Ugovor o pružanju brokerskih usluga od 18.07.2016. godine

Globalno trgovanje

Rast d.o.o. pruža usluge kupnje i prodaje dionica (korporativnih i ETF-ova) i obveznica na inozemnim burzama. Prednosti njihove kupnje ogledaju se u viskokoj likvidnosti, velikom izboru (tisuće vrijednosnica), niskim transakcijskim troškovima (objedinjeni troškovi brokerskih i skrbničkih usluga), raznovrsnim tehnikama trgovanja (long, short, više vrsta naloga), velikim mogućnostima strukturiranja i diverzifikacije portfelja, bogatstvu informacija i alata za odlučivanje, jednostavnosti trgovanja, visokoj pravnoj sigurnosti i dr.

Naloge za kupnju / prodaju klijeti šalju putem interneta iz svog portfelja. Transakcije se obavljaju trenutno.

Klijenti koji ne koriste internet, a žele koristiti brokerske usluge RAST-a, čine to u komunikaciji s brokerom na klasičan način.

Rast d.o.o. pruža usluge upravljanja portfeljem vrijednosnica inozemnih izdvatelja (i/ili domaćih izdavatelja – multivalutni portrfelj) klijentima koji se ne odlučuju ili nemaju vremena sami trgovati.

RAST d.o.o.
investicijsko društvo
Zagrebačka 61
42000 Varaždin

Tel: (042) 658 910
Tel: (042) 658 911
Fax: (042) 658 901
E-mail:


Uvjeti korištenja
Opći uvjeti pružanja usluga društva Rast d.o.o.
Uputa za uplatu sredstava

Rast d.o.o. je investicijsko društvo organizirano prema propisima Republike Hrvatske.
Moj portfelj™ je registrirani i zaštićeni žig u vlasništvu društva RAST d.o.o. Copyright 2000 - 2017 Rast d.o.o. All rights reserved. Sva prava pridržana.
Rast.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo.
Nastavkom pregleda naših web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.